Gastronomie als entertaintempel

Gastronomie-Beleuchtung

- enkel eten is verleden tijd!

Elke moderne restauranthouder weet dat hij niet ‘alleen’ goed eten verkoopt...Vandaag de dag willen de gasten met al hun zintuigen verzorgd worden, en dit begint natuurlijk met het interieur en de inrichting van het restaurant. Alleen comfortabele stoelen, een mooi tafelkleed en een paar bloemen op de tafel zijn niet meer genoeg om de gast te plezieren en hem het gevoel te geven van een welkome en smaakvolle sfeer.

Bij binnenkomst van het restaurant worden uit de inrichting al conclusies getrokken over de creativiteit en de kwaliteit van de keuken, zodat de moderne gastronoom zich niet meer alleen culinair verplicht moet voelen, maar zich ook moet richten op een creatieve en kwalitatieve inrichting en inrichting van het restaurant.

Gastronomie-2
Gastronomie-3
Gastronomie-4

Hoe geruststellend om te weten dat u kunt vertrouwen op professionals die hun werk doen met hetzelfde enthousiasme en dezelfde expertise als u ... In deze nieuwsbrief tonen we u enkele bijzonder indrukwekkende en in sommige gevallen gedurfde verlichtingsarrangementen die de befaamde slagroom op de taart zijn van een creatief doordacht interieurconcept. We zijn elke keer weer enthousiast als we dergelijke totaalconcepten mogen bewonderen na de eindmontage van onze armaturen op de dag van de opening. Als u nu "de smaak te pakken heeft" (om hier in een woordspeling in de gastronomie/keuken te blijven), dan: