Licht en metaal – de industrial look straalt in nieuwe pracht en praal

Licht und Metall

Ook al blijft de klassieke lampenkap van draad en stof in al zijn verscheidenheid en vakmanschap altijd ons bijzondere stokpaardje, ons hart klopt natuurlijk voor alle lampen in hun scala van materialen en ontwerpen.

Hier gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en durven we altijd aan nieuwe uitdagingen te voldoen, die door onze klanten en projectplanners worden gesteld. Sinds enige tijd speelt de industrial look hier een steeds belangrijkere rol, daarom willen we deze trend in de huidige en volgende nieuwsbrieven wat ruimte geven.
Gezien de lange en succesvolle geschiedenis van W. Classen GmbH als producent van metaal- en draadproducten speelt deze trend ons bijna in de kaart, omdat wij in deze sector al 50 jaar met succes op de markt vertegenwoordigd zijn. Het spreekt dus voor zich dat aanvragen voor lampen met strekmetaalvulling, zoals te zien is op de hier getoonde foto's, net zo natuurlijk en van dezelfde hoge kwaliteit zijn als men gewend is van onze stoffen lampen. In combinatie met geavanceerde LED-technologie en een filigraan ophangsysteem ontstaat hier in de ruimte de indruk van in de lucht zwevende lichtmanden - een fenomenaal totaalplaatje dat we u helaas moeten onthouden en aan uw verbeelding moeten overlaten. Als ook u de smaak te pakken heeft en uw eigen idee tot een heel bijzondere industriële lamp wilt ontwikkelen: geef ons een seintje - we kijken ernaar uit om van u te horen!!