Tolkien jagt den „einen Ring“. Wir fragen uns: Warum nur einer?

Ringe

De ring is altijd een intercultureel en grensoverschrijdend symbool geweest van oneindigheid, eeuwigheid en perfectie.

Ringe

Al als kind zijn we enthousiast over ringen en ook in het volwassen leven is de ring altijd een symbool met positieve gevoelens. Een ring als schakel van een ketting die sterk en onverwoestbaar wordt, een ring die de eeuwigheid van een gezamenlijk geluk symboliseert en natuurlijk vinden we in de literatuur steeds weer legendarische, krachtige ringen met bijzondere krachten. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat lampenfabrikanten deze vorm ook graag in hun ontwerpen opnemen en wij maken daar natuurlijk geen uitzondering op.

Onze ringverlichtingsensembles kunnen in bijna elke verscheidenheid worden samengesteld, omdat we geen grenzen stellen aan de grootte van de afzonderlijke ringen of aan het aantal ringverlichting per ensemble - zelfs de ringdikte, de hoogte en de kleur kunnen door de klant individueel worden aangepast aan de eisen van zijn of haar project. Hier ziet u twee prachtige ringverlichtingsensembles in zeer diverse ruimtes als voorbeeld voor een verscheidenheid aan mogelijke combinaties. We mochten samen met onze jarenlange en geliefde klant en lichtprojectplanner www.lda-licht.com een ensemble realiseren en zo een hoogwaardige fietswinkel aan een heel bijzondere verlichting helpen - het andere ensemble laat een luxe restaurant in exclusieve pracht en praal schitteren en betovert hier elke dag opnieuw gasten en personeel.

We zijn blij dat we u steeds weer zulke mooie projecten kunnen presenteren en als ook u nu een ‘ring om uw ruimte’ wilt plaatsen: