Nieuwkomer welkom – vanaf het begin erbij…

Kleinformat

Het is altijd onderdeel geweest van onze bedrijfsfilosofie om ruimte te bieden aan nieuwe ideeën en creatieve ontwerpen - wij ondersteunen zowel interne innovaties als kleine start-ups en ontwerpers die hun creaties op de markt willen testen.

Namens veel van deze kleine denktanks, die wij tot nu toe hebben kunnen steunen, willen wij u graag voorstellen aan mevrouw Lena Eckhardt en haar betoverende individuele creatie van de lampenkap.

kleinFORMAT Details

Met haar startup www.kleinformatlampen.de mocht ze zich al voorstellen in het middagtijdschrift van RTL en presenteerde ze hier haar werkelijk bijzondere en unieke idee. We mochten het ‘kader’ voor deze creatie in nauwe samenwerking ontwikkelen en leveren nu al in oplages aan mevrouw Eckhardt. We zijn altijd blij te zien hoe een idee, een droom uiteindelijk een verkoopbaar product wordt, wat in zijn ontwerp en kwaliteit het bewijs is van echt "Made in Germany" vakmanschap. Mevrouw Eckhardt is een uitstekend voorbeeld van de vele fantastische projecten die we bij hun ontwikkeling hebben kunnen begeleiden - en we kijken uit naar nog veel meer!!

Als u ook een briljant idee heeft en op zoek bent naar een ontwerpmogelijkheid: geef ons een seintje!! Wij helpen u met de ontwikkeling, maken prototypes en produceren ook in kleine oplages.

kleinFORMAT