Wij halen de miljoen!

Wij halen de miljoen!

Soms lukt het ons om onszelf te verbazen...
In ons streven om onze particuliere klanten de meest actuele en tegelijkertijd meest gevarieerde keuze aan bekledingsstoffen, vormen en maten van onze lampenkappen te kunnen aanbieden, zijn wij altijd actief bezig met onze online winkel https://www.Lampenschirme-online.de.

oor de particuliere consument onzichtbaar, hier wordt het aanbod echter regelmatig bijgewerkt en aangevuld met nieuwe producten die op de markt verkrijgbaar zijn.

We hebben nu kunnen vaststellen dat onze selectie van verschillende modellen lampenkappen, in hun respectievelijke variabele maten en de keuze van stoffen op dit moment

meer dan 1 MILJOEN

mogelijke combinaties mogelijk maken!

Onze particuliere klanten kunnen:
125.424 lampenkapvarianten in onze populaire standaard chintz, 596.586 in diverse speciale stoffen, 57.552 in diverse houtfineersoorten en 16.092 in de speciale en handmatig gelamineerde exclusieve stoffen combineren.
Daarnaast biedt ons platform 4.680 mogelijke combinaties van complete armaturen met LED-technologie in chintz en 16.704 van deze armaturen in de speciale materiaalkeuze.
En omdat u nooit genoeg keuze heeft en 'groter' soms ook 'beter' is, bieden wij onze populaire modellen al geruime tijd aan in XXL-formaat - hun mogelijke combinaties (37.908 XXL chintz, 169.128 XXL speciale stoffen en 42.240 XXL houtfineer) ronden op het miljoen af, zodat we in totaal 1.066.314 lampenkapcombinaties hebben...

Men kan en mag dus hier een moment stil bij blijven staan en dit ongelooflijke aantal vol trots aan zijn geïnteresseerde klanten mededelen.

Naar de online winkel https://www.Lampenschirme-online.de.